AcasăNewsPilonul II ar putea deveni optional. Anuntul premierului 

Pilonul II ar putea deveni optional. Anuntul premierului 

Premierul a decis: consulul de la Lisabona plateste cu functia pentru batjocura la care au fost supusi cei 35 de romani

Romanii afla despre o noua varianta luata in calcul in privinta Pilonul II de pensii – cel administrat privat. Acesta nu se va desfiinta, din cate a asigurat, o data in plus, seful Guvernului, insa romanii ar putea avea optiunea de a face singuri o alegere pe aceasta tema, incepand cu anul ce vine.

Desi inca nu s-a luat o decizie batuta in cuie, premierul a enuntat, seara trecuta, la Digi 24, premisele variantei avute in vedere de guvernanti in privinta Pilonului II. „Cred ca solutia spre care ne ducem este sa anuntam populatia, in functie de nivelul de salarizare, unde e mai bine sa isi puna banii – la pilonul I, la pilonul II. Toti la pilonul I… Nu desfiinteaza nimeni pilonul II, nu il nationalizeaza nimeni, (…) nu il chinuie, nu il schingium, dar va fi optional. Romanul va avea un tablou in fata. Eu, cu contributia mea in cuantum de, aici atat obtin pe punctul de pensie, dincolo atat obtin ca randament”, a explicat premierul Tudose, la postul TV amintit.

105 afisari

1 COMENTARIU

  1. TICALOSII SI BANDITII CARE S-AU AUTOIMPUS LA GUVERNARE AU INCEPUT CA HOTII NOAPTEA ASA VOR CONTINUA DAR LA FEL VOR SI SFARSI. ACESTI NENOROCITI CARE SI-AU FACUT LEGI PT EI SA-I IMBROBODEASCA PE ALEGATORII DEBUSOLATI , SENILI SI AMETITI VOR SA JUPOAIE POPORUL CUM NU S-A INTAMPLAT NICIODATA in istoria sa……..e posibil ca si rasplata sa fie pe masura………………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger