AcasăNewsPiete volante in Capitala

Piete volante in Capitala

Proiectul pietelor volante din Capitala, initiat de primarul general, Sorin Oprescu,  continua si in aceasta saptamina in trei locatii din Capitala. Bucurestenii vor putea cumpara la preturi mici, direct de la producatori, legume si fructe de sezon, produse apicole, preparate din carne, brinzeturi, specialitati traditionale si dulciuri romanesti.

In aceasta saptamana pietele vor fi deschise in urmatoarele locatii: Bulevardul Unirii (intre Mircea Voda si Nerva Traian), Edgar Quinet (vis-a-vis de Facultatea de Arhitectura) si str. Omului (cartierul Damaroaia). Pietele vor fi deschise: simbata, 2 iulie, in intervalul 7.00-20.00, si duminica, 3 iulie, intre 7.00 si 16.00.

Bucurestenii invitati la picnic

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni si in acest week-end la Centrul Cultural “Palatele Brincovenesti –Mogosoaia”. in fiecare sfirsit de saptamana municipalitatea pune la dispozitia cetatenilor gratare si saci menajeri pentru colectarea deseurilor, acestia avind posibilitatea de a-si organiza propriul picnic.

De asemenea, portile Palatului ramin deschise vizitatorilor si in timpul saptaminii, muzeul putind fi vizitat in fiecare zi, de luni pina duminica, intre orele 10.00 – 18.00, iar in fiecare miercuri, intrarea este gratuita.

author avatar
Simona Sofian
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger