Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „Pietarul” Rares Bogdan si-a luat-o de la Marian Munteanu

„Pietarul” Rares Bogdan si-a luat-o de la Marian Munteanu

Autor:

Marian Munteanu pune dusul cu apa rece pe admiratorii inflacarati ai ”strazii”: ”Daca asta este rezistenta, de partizanii din muntii Fagaras ce mai spunem?”.

 

munteanu „Pietarul” Rares Bogdan si a luat o de la Marian MunteanuLiderul Pietii Universitatii in anii ’90, Marian Munteanu, a refuzat sa se declare cazut in fund de admiratie pentru protestatarii de azi, oricat a incercat Rares Bogdan sa-l aduca pe calea Realitatii. Tocat cu o afirmatie obsesiva – ”Oamenii au rezistat la -10 grade”, Munteanu si-a iesit din pepeni si l-a apostrofat pe moderator: ”Daca asta a fost fenomenul de rezistenta in Romania, rezistenta cu concursul jandarmilor, haideti! Ce Dumnezeu mai e atunci ce au facut partizanii in munti (la inceputurile comunismului – n.r.)? Ce spunem de cei din Fagaras? Noi trebuie sa avem mai mult respect pentru istoria noastra”. Moment in care Rares Bogdan a ratat inexplicabil sa replice, genial precum ii este felul, cu ceva gen ”Pe partizani nu-i legitimau jandarmii”, de exemplu. 16427354 1164468780288649 3876701033200419552 n „Pietarul” Rares Bogdan si a luat o de la Marian MunteanuO afirmatie care s-ar fi si sustinut din punct de vedere istoric din moment ce securistii nu se incurcau cu acte de identitate si vinovatii demonstrate ci ii impuscau direct pe partizani.

Protestele in strada, spectaculoase dar ineficiente

Blegeala de moment a lui Rares Bogdan l-a incurajat pe Marian Munteanu sa recidiveze si sa arunce in derizoriu protestele ridicate in slavi de moderator: ”Nu asa se rezolva lucrurile. Oamenii au fost (in strada) si au plecat acasa. Or sa mai vina, si ce-i cu asta? Nu o sa rezolve mare lucru, trebuie sa participe la activitatea politica reala”. Adica una care implica si punerea osului la munca, timp pierdut, nervi consumati, sedinte interminabile etc, nu doar lozinci strigate la mitinguri si cafele starbuks baute la o sueta saptamanala in strada – dupa cum s-a straduit Munteanu (degeaba) sa-i explice timp de doua ore unui Rares Bogdan de-a dreptul mut de indignare in unele momente. Ceea ce nu a fost deloc un lucru rau, fie vorba intre noi.


2 comentarii to „Pietarul” Rares Bogdan si-a luat-o de la Marian Munteanu

  1. ZORO

    MARIAN MUNTEANU ESTE UN ACOPERIT TRADATOR DE TARA .

  2. cornelg

    Mare om.mare caracter!Marian Munteanu redivivus!Dupa 20 de ani o stafie bantuie din nou Romania si aminteste de partizanii din munti.I-a uitat pe haiduci,pe Terente,pe plaiesii lui Stefan cel Mare si Sfant,etc,pe Gheorghe Doja,pe aparatorii Cetatii Neamtului,pe Olga Bancic samd.Bravo,dle Marean!Il uitasem pe cel mai important-Marean Vanghelie.Tot un reprezentant al rezistentei de tip superior,nu cel de Piata Victoriei.Inca o data,bravo!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!