Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pierdem doua ore in trafic, zilnic

Pierdem doua ore in trafic, zilnic

Autor:

Capitala bate record dupa record, dupa ce ca  se afla pe primul loc in topul oraselor din Uniunea Europeana cu cel mai congestionat trafic, sau mai bine zis tocmai din aceasta cauza, un studiu recent arata ca 4 din 10 angajati petrec zilnic, intre casa si birou, intre una si doua ore pe drum.

 

trafic Pierdem doua ore in trafic, zilnic

Circulatia i-a exasperat pe bucuresteni: sunt dispusi sa accepte un loc de munca mai prost platit, numai sa fie aproape de zona in care locuiesc

Doar un sfert dintre angajatii romani petrec mai putin de 30 de minute pe drumul dintre casa si locul de munca, alti 36,5% sunt nevoiti sa aloce aproape o ora in acest scop, in timp ce 37,7% isi toaca nervii pierzand intre o ora si doua ore pe drum in fiecare zi. Sunt estimarile  sondajului platformei de recrutare online eJobs (cea mai mare din Romania), realizat  in perioada 7-21 mai 2018, pe un esantion de 1.100 de respondenti activi profesional. Dintre acestia, 44% se incadreaza in categoria de varsta 25-40 de ani, iar 67,5% sunt salariati fara functie de conducere.  Mai grav este ca 56,4% dintre angajati ar fi dispusi sa accepte un loc de munca mai prost platit, dar care sa fie mai aproape de zona in care locuiesc. De altfel, pentru 25,6% dintre participantii la studiu, proximitatea biroului fata de casa este unul dintre factorii cu cea mai mare greutate in alegerea unui viitor job, dupa salariu, programul de lucru, siguranta locului de munca si posibilitatea de a avansa in cariera.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!