AcasăNewsPiedone renunta la toate functiile din PC si vrea sefia partidului!

Piedone renunta la toate functiile din PC si vrea sefia partidului!

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a demisionat din toate functiile pe care le detine in PC si ramane simplu membru al partidului.

Piedone spune ca este nemultumit de conducerea Partidului Conservator, cere congres extraordinar si afirma ca va candida la sefia formatiunii, potrivit Realitatea TV.

Cristian Popescu Piedone i-a transmis, vineri, presedintelui PC, Daniel Constantin, o scrisoare prin care il anunta ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul partidului, cerand un Congres extraordinar, si anunta ca intentioneaza sa candideze pentru a prelua sefia conservatorilor.

„In cadrul acestui congres, imi voi anunta intentia de a candida la presedintia partidului, pentru a resuscita si sprijini evolutia doctrinara, cat si pentru a conferi pe deplin acestui partid locul pe care eu consider cail merita si il poate obtine prin propriile forte, pe esicherul politic  romanesc”, isi incheie primarul Sectorului 4 scrisoarea.

„Sunt la Timisoara si muncesc, suntem toti in campanie, ieri la Arad, o sa comentez ceva mai tarziu dupa ce vad exact tot ce zice domnul Piedone acolo…”, a spus presedintele PC, Daniel Constantin. De asemenea, el a afirmat ca are o relatie buna cu primarul Sectorului 4, care nu si-a exprimat pana acum nemultumirile legate de activitatea sa.

 

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger