Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Picturi ale liceenilor de la “Dimitrie Paciurea”, intr-o expozitie dedicata Centenarului Marii Uniri

Picturi ale liceenilor de la “Dimitrie Paciurea”, intr-o expozitie dedicata Centenarului Marii Uniri

Autor:

 

 

Nu mai putin de 150 de picturi ale elevilor de la Liceul ”Dimitrie Paciurea” sunt expuse in incinta Universitatii Romano-Americane din Bulevardul Expozitiei nr. 1B.

Expozitie pictura elevi 1 720x479 Picturi ale liceenilor de la Dimitrie Paciurea, intr o expozitie dedicata Centenarului Marii UniriEste vorba despre reproduceri dupa opere ale unor pictori celebri ca Vincent Von Gogh, Nicolae Tonitza sau Gustav Klimt, dar si despre lucrari proprii ale elevilor dedicate Centenarului Marii Uniri. Toate, realizate sub coordonarea artistica a profesorului Sorin Ienulescu de la Liceul ”Dimitrie Paciurea”.

Expozitie pictura elevi 2 720x479 Picturi ale liceenilor de la Dimitrie Paciurea, intr o expozitie dedicata Centenarului Marii UniriExpozitia a fost inaugurata pe 11 mai, in prezenta primarului sectorului 1, Dan Tudorache, a rectorului Universitatii Romano-Americane, prof.univ.dr. Ovidiu Folcut, directorul Liceul ”Dimitrie Paciurea”, Ioan Ropota, a directorului Administratiei Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si a Unitatilor Sanitare Publice, Romeo Clinciu, precum si a mai multor reprezentanti ai Consiliului Local Sector 1 si a numerosi elevi, studenti si locuitori ai sectorului 1.

Expozitie pictura elevi 3 720x480 Picturi ale liceenilor de la Dimitrie Paciurea, intr o expozitie dedicata Centenarului Marii Uniri”Micile opere de arta ale copiilor de la Liceul „Dimitrie Paciurea” sunt un prilej de mandrie pentru noi toti si, mai ales, pentru oamenii din Sectorul 1. De aceea, obligatia noastra, ca parinti si ca autoritati publice, este sa facem tot ceea ce depinde de noi pentru a-i incuraja si a-i sprijini pe copiii talentati din comunitatea in care traim”, afirma Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Expozitia este deschisa publicului pana pe 20 mai, intre orele 08.00 – 18.00, si este organizata in baza unui parteneriat incheiat intre Primaria Sectorului 1, Universitatea Romano-Americana, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Liceul ”Dimitrie Paciurea”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!