Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Piata Berceni-Oltenitei, inaugurata de Piedone

Piata Berceni-Oltenitei, inaugurata de Piedone

Autor:

Primarul Cristian Popescu – Piedone a inaugurat noua Piata  Berceni – Oltenitei.  Incepute in  luna februarie , lucrarile au constat in schimbarea in totalitate a arhitecturii si a fatadei constructiei in care functioneaza piata, au fost schimbate cele 180 de tarabe destinate producatorilor, iar cele 65 de spatii comerciale au fost modernizate.

 

foto 13 300x199 Piata Berceni Oltenitei, inaugurata de PiedoneValoarea totala a investitiei, in totalitate privata, este de 870.000 de euro, fara TVA. Este cea de-a patra piata din Sectorul 4, dupa pietele Sudului, Straduintei si noul complex agro – alimentar Progresul, care si-a schimbat total infatisarea. Prin modernizarea Pietei Berceni – Oltenitei s-a reusit eliminarea aspectului inestetic, conferindu-se acesteia imaginea unei zone comerciale dintr-o capitala europeana si oferindu-se locuitorilor din aceasti zona a Sectorului sansa sa isi faca in sfarsit cumparaturile in mod civilizat. Astfel, acestia se pot aproviziona cu produse proaspete, la preturi convenabile, intr-un spatiu  salubru, modern, conform standardelor care impun practicarea unui comert civilizat.

Pietele Progresul si Aparatorii Patriei, inaugurate pana in mai 2012

Modernizarea pietelor din Sectorul 4 va continua, urmand ca pana la sfarsitul lunii mai 2012, sa fie inaugurate alte doua, respectiv, pietele Progresul si Aparatorii Patriei.  „Dorim sa oferim producatorilor posibilitatea de a-si comercializa produsele in cele mai bune conditii, iar locuitorilor Sectorului 4, pe cea de a cumpara legume si fructe proaspete, la preturi accesibile. De aceea, pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a celor doua piete, punem la dispozitia cetatenilor patru piete volante, amplasate in zonele Eroii Revolutiei, Budapesta, Brancoveanu si Progresul. Acestea functioneazain fiecare sfarsit de saptamana, de vineri pana duminica, in intervalul 8.00 – 19.00”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!