AcasăNewsPhilip Seymour Hoffman s-a "sinucis" cu heroina de 1.200 de dolari

Philip Seymour Hoffman s-a „sinucis” cu heroina de 1.200 de dolari

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai galonati actori de la Hollywood, a fost gasit mort de un prieten in apartamentul sau din Manhattan, duminica dimineata.

Actorul avea 46 de ani si, conform unor informatii date publicitatii de anchetatori, ar fi fost gasit in baie, cu seringa infipta in brat.

De altfel, conform tmz.com, in noaptea de sambata spre duminica actorul a scos 1.200 de dolari de la un bancomat si si-a comandat heroina de toti banii. Patru persoane au fost retinute deja in acest caz.

Politistii new-york-ezi au facut mai multe descinderi, marti, si i-au ridicat pe suspecti, trei barbati si o femeie. Sursa amintita precizeaza ca doar doua dintre cele patru persoane sunt distribuitoare de droguri, celelalte doua fiind consumatoare.

Politistii au actionat dupa ce au primit un pont din partea unui barbat a carui identitate nu a fost data publicitatii. Acesta, recunoscut drept consumator de droguri, a precizat ca s-a intalnit de mai multe ori cu Philip Seymour Hoffman in cartierul general al unui celebru distribuitor de heroina.

Apreciat pentru versatilitatea sa, Philip Seymour Hoffman a obtinut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru prestatia sa din pelicula „Capote”, si a adunat alte trei nominalizari, toate la categoria „cel mai bun actor intr-un rol secundar”.

author avatar
Cristi Ionita
571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger