AcasăNewsPhilip Gordon ii ”sifoneaza” pe dusmanii lui Basescu

Philip Gordon ii ”sifoneaza” pe dusmanii lui Basescu

Sunt la curent cu intentiile unor politicieni de a organiza un nou referendum pentru a-l inlatura pe presedintele Traian Basescu, a dezvaluit adjunctul secretarului de stat al SUA, sugerandu-le artizanilor suspendari (uselistii, evident) sa respecte procedurile constitutionale.

Philip Gordon strica ploile adversarilor lui Traian Basescu

Desi criza politica a fost depasita, Washingtonul ne monitorizeaza cu atentie, fara sa faca un secret din asta.  O demonstreaza cele mai recente declaratii ale adjunctului secretarului de stat al SUA, Philip Gordon.  ”In mod clar, continuam sa urmarim Romania foarte strans. Stiu ca unii in Romania se gandesc sa organizeze un alt referendum, gasind astfel alte metode de a-l inlatura pe presedinte. Trebuie subliniat din nou ca trebuie respectate procedurile constitutionale. Daca presedintele este nepopular, iar mandatul sau nu reflecta vointa populara, atunci alegerile libere si corecte sunt modul in care trebuie adresata aceasta. Si daca acesta este modul prin care Romania va merge mai departe, cred ca credibilitatea sa ca o democratie puternica si partener al SUA va continua sa creasca”, a afirmat oficialul SUA.

Suspendarea ca ploaia

Presedintele Traian Basescu ar putea sa se confrunte cu o noua suspendare

Frapanta pentru liderii occidentali, declaratia lui Philip Gordon nu i-a surprins deloc pe politicienii romani.  ”In Romania, suspendarea e oricand posibila, e ca ploaia. Suspendarea a ajuns ca fenomenele meteorologice, deciziile legate de suspendare”, a  explicat europarlamentarul PDL Cristian Preda.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
813 afisari

1 COMENTARIU

  1. am vazut si auzit discursul ,de fapt si-a rectificat discursul fata de vizita oficiala la garajul lui basescu ,nu spune nimic de ceea ce au afirmat morar si macovei frauda masiva la referendum ,prin acest discurs i-i cere suptil demisia lui basescu ,aceasta analiza a facut-o si morsa competenta ,cred ca aceasta ana-maria trebuie sa schimbe titlul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger