Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PG: dosar penal privind epidemia de pesta porcina

PG: dosar penal privind epidemia de pesta porcina

Autor:

Parchetul General a confirmat, miercuri dupa-amiaza, faptul ca se fac cercetari intr-un dosar in rem vizand pesta porcina africana (PPA).

 

15697487 1044958172293706 1730248509057478319 n parchet PG: dosar penal privind epidemia de pesta porcinaMai exact, ca exista la nivelul Sectiei de urmarire penala si criminalistica o cauza penala “privind epidemia de pesta porcina”, si ca procurorii au dispus inceperea urmaririi penale in rem “pentru savarsirea infractiunilor raspandirea bolilor la animale sau plante” si neglijenta in serviciu.

Din scurtul comunicat al Parchetului condus de Augustin Lazar aflam si ca este vorba despre o cauza inregistrata inca de luni, 3 septembrie, in urma unei autosesizari si “a formularii unui denunt”. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii pe acest subiect.

Precizarile Parchetului vin dupa ce, in cursul acestei zile, de la Cotroceni s-a transmis un mesaj prin care se anunta ca presedintele Iohannis “solicita verificarea de catre institutiile abilitate a modului in care autoritatile responsabile, reunite in Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU), au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii virusului pestei porcine africane (PPA)”.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!