AcasăNewsPetrolier bombardat de teroristi. Un marinar roman a murit!

Petrolier bombardat de teroristi. Un marinar roman a murit!

Un petrolier ce activeaza sub pavilion grecesc a fost atacat de teroristi in apropiere de coasta libiana.

Petrolierul a fost bombardat de un avion de vanatoare neidentificat. Bilantul tragediei care s-a petrecut duminica este cutremurator, doi marinari pierzandu-si viata si alti 10 fiind raniti.

Initial, presa din Grecia anunta ca un singur marinar, un grec in varsta de 29 de ani, si-a pierdut viata in urma incidentului. Abia luni dimineata, presa din Libia a anuntat ca si un marinar roman a murit.

Informatia a fost confirmata ulterior de reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe, care au precizat ca se mentine constant legatura cu tatal marinarului decedat.

Barbatul este si el marinar pe petrolierul respectiv si urmeaza sa fie abordat de reprezentantii ambasadei Romaniei din Grecia in momentul in care petrolierul va ajunge la Pireu. Barbatul va fi asistat pentru a putea repatria corpul neinsufletit al fiului sau.

Presa elena sustine ca petrolierul apartine Aegean Shipping Management, companie din Atena detinuta de George Melissanidis si condusa de capitanul Ilias Syrros. Petrolierul avea la bord 1.600 de tone de petrol.

George Melissanidis este fiul lui Dimitris Melissanidis, al patrulea cel mai bogat grec si personaj cu o avere estimata la 3,3 miliarde de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger