Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Petitie dupa crima de la metrou

Petitie dupa crima de la metrou

Autor:

In timp ce oamenii legii ancheteaza cazul, iar principala suspecta a ajuns in arest, crima de la metrou a generat nu doar un val de comentarii, ci si o reactie civica.

 

metrou 350x262 Petitie dupa crima de la metrouOribilul episod petrecut recent la Dristor 1 -unde o tanara in varsta de 25 de ani a sfarsit lovita de un metrou in fata careia a fost impinsa de o femeie -a dus la aparitia unei initiative online careia i s-au raliat, pana la momentul de fata, peste 16.000 de persoane. Acestea au semnat o petitie online al carei initiator o vrea a ajunge in atentia Primariei Bucurestilor si a Metrorex-ului.

pet 350x168 Petitie dupa crima de la metrou

sursa foto: captura site

Concret, se doreste ca, “in urma nenumaratelor cazuri de suicid/accidente din statiile de metrou ale capitalei si tentativei de omor si omor din statia Dristor”, sa se monteze “scuturi ANTI-SUICID/ACCIDENTE la metrou + camere de supraveghere performante montate in toate statiile”.

Mai exact a unor panouri transparente pe lungimea peronului, cu usi care se deschid in momentul in care trenul e in statie. Astfel de panouri sunt deja instalate in mari orase europene, cum ar fi Parisul sau Roma.

Ramane de vazut ce efect va avea aceasta petitie online.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!