AcasăNewsPeste patru ore intarziere pentru un zbor catre Londra, cu plecare de...

Peste patru ore intarziere pentru un zbor catre Londra, cu plecare de pe Otopeni

wizz air

S-au trezit cu programul dat peste cap, din motive care nu au depins de ei. Au fost patru ore si jumatate in plus petrecute in Bucuresti de catre pasagerii care, in tot acest rastimp, ar fi putut ajunge lejer in capitala Marii Britanii, cum aveau in plan.

wizz air

UPDATE: In privinta situatiei zborului catre Londra, reprezentantii companiei Blue Air au facut urmatoarele precizari:  “Zborul Wizz Air W6 3001 de la Bucuresti la Londra Luton a inregistrat o intarziere deoarece aeronava a necesitat o verificare tehnica neprevazuta. Pentru a micsora intarzierea, Wizz Air a luat decizia sa opereze zborul cu o alta aeronava. Cursa a decolat de la Bucuresti la ora 12:05, cu 5 ore de intarziere. Totodata, zborul Wizz Air W6 3002 de la Londra Luton va fi intarziat. Pasagerii ambelor zboruri au primit vouchere pentru alimente, conform politicii Wizz Air si regulamentelor in vigoare. Wizz Air isi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice inconvenient cauzat, insa siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritara.”

–––-

Ghinion curat! O calatorie catre Londra, cu un avion al companiei low-cost Wizz Air a pornit cu stangul pentru pasagerii care isi luasera bilet pentru o cursa ce ar fi trebuit sa plece la primele ore ale zilei de vineri, de pe Otopeni, si sa fi ajuns la 8.40 in capitala britanica.

Concret, este vorba despre zborul 3001, programat sa decoleze la 7 si 5 minute de pe „Henri Coanda” si care ar fi trebuit sa plece in cursa abia la 11 si 35 de minute, potrivit programului zborurilor afisat pe site-ul oficial al companiei. Adica la circa patru ore si jumatate fata de orarul initial. Pana la acesta moment, nu s-au anuntat oficial motivele pentru care s-a produs aceasta intarziere.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger