Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Peste 72 de tone de hartie pentru buletinele de vot de la referendum

Peste 72 de tone de hartie pentru buletinele de vot de la referendum

Autor:

La finele primei sedinte a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea organizarii referendumului privind revizuirea Constitutiei, desfasurate miercuri la sediul Ministerului de Interne, s-au anuntat cateva masuri ce tin de consultarea publica din 6 si 7 octombrie.

 

votare1 720x360 Peste 72 de tone de hartie pentru buletinele de vot de la referendumAstfel, aflam ca pentru buletinele de vot vor fi livrate nu mai putin de 72,5 tone de hartie de la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale catre Regia Autonoma „Monitorul Oficial”, aceasta din urma asigurand imprimarea acestora. “Imprimarea buletinelor se va finaliza in urmatoarele zile”, iar procesele de confectionare a stampilelor cu mentiunea “votat” si a timbrelor autocolante au inceput deja, anunta MAI.

Totodata, reprezentantii ministerului conud de catre Carmen Dan dau asigurari ca “pana la acest moment, toate activitatile stabilite prin Hotarare a Guvernului privind aprobarea Programului calendaristic al referendumului national sunt in grafic”.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!