AcasăNewsPeste 5000 de angajati vor pleca din MAI in luna octombrie

Peste 5000 de angajati vor pleca din MAI in luna octombrie

Peste 5000 de angajati vor pleca din Ministerul Administratiei si Internelor din luna octombrie, a anuntat ministrul Igas precizand ca reorganizarea MAI “nu se va opri aici”.

„Suntem in plin proces de reorganizare si restructurare. Vor pleca in luna octombrie 5.500 de oameni din structurile Ministerului Administratiei si Internelor si cu siguranta procesul de reorganizare nu se va opri aici. In momentul de fata nu discutam despre alte disponibilizari. Parcurgem un traseu de restructurare, reorganizare si modernizare al structurilor subordonate ministerului, avem urmatoarea etapa ceea ce inseamna modernizarea Politiei Romane, a Jandarmeriei, modernizarea tuturor structurilor din subordinea ministerului”, a declarat, la Constanţa, Igas.

El a precizat ca prin aceste restructurari vor fi afectate toate structurile MAI. „Regasim din randul politistilor, din randul jandarmilor, din randul politistilor de frontiera, practic din toate structurile subordonate vor fi persoane care parasesc Ministerul Administratiei si Internelor „.

El a mentionat ca absolventii scolilor din cadrul MAI vor da examen de licenta in luna decembrie si vor fi incadrati incepand cu 2012, in functie de modul in care posturile vor deveni vacante.

219 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da,..se aproba,daca asa a fost voia JAVREI ORDINARE si a bandei lui de ciraci….acum din nou liber la furat..aviz amatorilor..e liber fraticilor!Cum spunea prof.Abraham:cand furi caii ..legi cainii….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger