AcasăNewsPeste 50 de trenuri anulate, la aceasta ora, din cauza vremii

Peste 50 de trenuri anulate, la aceasta ora, din cauza vremii

Vremea rece, si, dupa caz, ninsorile, continua sa ingreuneze circulatia garniturilor pe calea ferata. Ca urmare, fie s-a luat decizia anularii unor trenuri de calatori, fie garniturile ajung in garile de destinatie cu intarzieri, avand in vedere ca viteza de deplasare se adapteaza la conditiile nefavorabile de deplasare.

Daca la primele ore ale zilei se anuntase anularea a 48 de garnituri de calatori, la aceasta ora pe lista anuntata de CFR Calatori cuprinde 53 de trenuri, cu mentiunea ca reprezentantii companiei de transport feroviar spun ca se fac actualizari periodice, in functie de evolutia conditiilor vremii, dar si a situatiei din teren. LISTA TRENURILOR ANULATE duminica e disponibila AICI. Informatii actualizate despre situatia trenurilor cu intarzieri gasiti AICI.

Ar mai fi de mentionat faptul ca se precizeaza faptul ca in cursul acestei ultime zile a saptamanii, relatia Bucuresti-Constanta si retur se face prin intermediul mai multor trenuri cu plecare din Gara de Nord si Gara Obor, si, respectiv, de la gara din orasul aflat la malul marii. Dar si ca, pe fond de ger, ”unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atașarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri”.

sursa foto: Facebook/CFR Calatori

74 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acum 60 de ani ,trenurile mergeau cu viteza de peste 80 Km /ora pe vreme mult mai rea.Ce-am fost si ce-am ajuns! Colonie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger