AcasăNewsPeste 380 de morti in Indonezia, dupa cutremurul urmat de tsunami (VIDEO)

Peste 380 de morti in Indonezia, dupa cutremurul urmat de tsunami (VIDEO)

Miscarea telurica de peste 7 grade de vineri a fost urmata de tsunami. Sute de vieti au fost curmate, cel mai afectat fiind orasul indonezian Palu. Imaginile surprinse in zona – si postate pe internet- sunt greu de privit.

Conform site-ului BBC, care citeaza autoritati locale, sunt cel putin 384 de morti si peste 500 de persoane ranite, vorbindu-se totodata, si despre oameni despre soarta carora nu se stie nimic. Din cate se pare, temerile sunt ca numarul victimelor ar putea creste.
Seismul de 7, 5 grade urmat de tsunami, care au lovit vineri insula Sulawesi, au dus la daramarea sau au cauzat avarierea mai multor cladiri. De asemenea, au aparut probleme in alimentarea cu electricitate si la nivel de comunicatii. Din cate se poate vedea din imaginile surprinse la locul dezastrului, mai multe masini au fost luate pe sus de ape.

Salvatorilor care actioneaza in zona li s-au adaugat soldati, trimisi pentru a ajuta la operatiunile contra cronometru menite sa ofere ajutor oamenilor afectati de furia naturii.

[youtube]7PVb8xKpa-k[/youtube]

[youtube]MnT75OMc1fI[/youtube]

[youtube]mmgz736KGRA[/youtube]

sursa foto: captura video youtube

228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger