AcasăNewsPeste 300 de soferi, lasati fara permis in minivacanta de 1 decembrie

Peste 300 de soferi, lasati fara permis in minivacanta de 1 decembrie

Avand in vedere ca e duminica, iar saptamana -asemeni minivacantei de 1 decembrie -se incheie, pe langa faptul ca romanii care au petrecut cateva zile libere departe de casa si de Capitala, fie la munte, fie in alte orase, se pregatesc sa revina acasa, oamenii legii fac bilantul amenzilor date soferilor care au incalcat legea.

Nu degeaba au fost suplimentate dispozitivele zilnice ale Politiei, in aceasta perioada de vacanta, cu peste 8.400 de oameni ai legii! Actiunile menite deopotriva sa previna evenimentele nedorite, dar si sa duca la fluidizarea traficului rutier au dat roade.

Cele mai recente date facute publice din directia IGPR, duminica, indica faptul ca doar in ultimele 24 de ore au fost date peste 1.000 de amenzi la capitolul incalcare a ordinii si linistii publice, dar si peste 5.100 de sanctiuni contraventionale pentru nereguli in trafic. Cele mai multe, in jur de 2.000, au fost pentru depasirea vitezei legale, dar au fost „taxate”, printre altele, si lipsa anvelopelor de iarna. Totodata, au fost retinute 311 permise de conducere – majoritatea in cazul vitezomanilor, dar si pentru conducere sub influenta alcoolului, dar au fost retrase si peste 100 de certificate de inmatriculare.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger