Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Peste 20 de angajati ai unei fabrici, in grija mana medicilor. Jumatate dintre ei, dusi la spital

Peste 20 de angajati ai unei fabrici, in grija mana medicilor. Jumatate dintre ei, dusi la spital

Autor:

O zi de lucru cu emotii, pentru 22 de angajati ai unei fabrici specializate in producerea de componente auto. Oamenii au avut nevoie de evaluari din partea medicilor sibieni, dupa ce au acuzat stari de rau.

 

salvare 350x224 Peste 20 de angajati ai unei fabrici, in grija mana medicilor. Jumatate dintre ei, dusi la spitalMai exact, lucratorii au acuzat dureri de cap sau stari de voma, simptome care ar fi fost cauzate de inhalarea unei substante neidentificate pana la acest moment, provenite de la un utilaj aflat in incinta.

Dintre cei 22 de angajati, 11 au fost transportati la spital, cu mai multe ambulante, din cate a declarat purtatorul ISU Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro. De asemenea, o anumita zona din incinta fabricii a fost evacuata, pana la momentul in care avea sa se constate ca nu mai sunt riscuri la adresa sanatatii personalului care lucreaza acolo.

Odata semnalata situatia, la fata locului – mai precis in zona industiala de vest a orasului Sibiu- au ajuns, insa, nu doar medicii de la ambulanta, ci si inspectorii de la ITM, pentru cercetari.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!