AcasăNewsPeste 110 semnaturi pentru convocarea unei sesiuni extraordinare

Peste 110 semnaturi pentru convocarea unei sesiuni extraordinare

Solicitarea privind convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputatilor, incepand cu saptamana viitoare, insotita de lista semnata de 114 deputati liberali, dar si de la USR, PMP si neafiliati apartinand ProRomania a fost depusa miercuri.

Lista a fost semnata de mai mult de o treime dintre membrii Camerei Deputatilor

Un anunt in acest sens a facut Raluca Turcan, liderul grupului PNL din Camera, care a acuzat faptul ca „domnii Dragnea si Tariceanu au preferat sa ramana in vacanta si sa ignore solicitarile PNL de a convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului (…) pentru a raspunde adevaratelor prioritati pe care le resimt romanii”.

Concret, se doreste ca in cadrul unei eventuale sesiuni extraordinare sa se aiba in vedere trei chestiuni – abrogarea „ordonantei lacomiei”, abrogarea legii recursul compensatoriu si dezbaterea Bugetului de stat pe 2019.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce-i roade pe slugile astea ,una fosta tiitoare de stolojel,este taxa pe lacomia stapanilor Coloniei,totusi aceste slugi platite cu cativa arginti au trecut la urma pe lista convocarii parlamentului si dezbaterea legii bugetului,hai ca imi place miruiala su tamaierea guresei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger