AcasăNewsPeste 100 de voluntari, in cautarea lui Abel Apostol, afaceristul dat disparut...

Peste 100 de voluntari, in cautarea lui Abel Apostol, afaceristul dat disparut la Arad

O ampla operatiune de cautare a fost organizata marti dimineata la Arad, unde, peste 100 de voluntari au pornit in cautarea omului de afaceri din Arad, dat disparut in urma cu doua saptamani.

La locul de intalnire cu voluntarii a venit si familia lui Abel Apostol. Sotia barbatului disparut a inceput sa planga cand a vazut cata lume a sarit in ajutor, cei care au participat la cautari au purtat sepcute albe, inscriptionate cu numele blogului „Pe urmele lui Abel”.

Dupa ce au fost intruiti, toti cei prezenti au urcat in autocare si masini si s-au indreptat spre padurea Ceala, de langa Arad. In paralel, in padurea de la Vladimirescu, politistii continua cercetarile si au adus de la Timisoara o drona cu ajutorul careia vor monitoriza intreg perimetrul, de la inaltime.

La operatiunile de cautare s-au alaturat mai multe echipaje de la SALVO, din Timisoara, care au adus si mai multi caini special dresati pentru operatiunile de cautare. Intreaga operatiune a fost coordonata de politisti.

Membrii echipelor au fost coordonati pe o retea de socializare si au venit sa dea o mana de ajutor in rezolvarea cazului. Desi anchetatorii banuiesc ca ar fi vorba despre o crima cu sange rece, avand chiar si un suspect in arest, deocamdata nu a fost gasit cadavrul.

Foto arq.ro

author avatar
Alina Costache
870 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger