AcasăNewsPeste 100 de trenuri anulate la aceasta ora, din cauza conditiilor meteo...

Peste 100 de trenuri anulate la aceasta ora, din cauza conditiilor meteo (LISTA)

Daca vreti sa plecati la drum folosind transportul pe calea ferata, e bine sa tineti cont de faptul ca, desi in Bucuresti, de exemplu, nu mai ninge, dar este foarte frig, vremea rea continua sa creeze probleme in privinta circulatiei trenurilor in mare parte din tara.

La ora 10, cand au fost anuntate cele mai recente informatii cu privire la trenurile anulate, lista lor continea 102 garnituri, o parte dintre ele care ar fi trebuit sa plece din Bucuresti, de la Gara de Nord. LISTA trenurilor anulate, actualizata periodic de CFR Calatori, poate fi consultata AICI. De asemenea, la momentul de fata sunt 7 trenuri care au intarzieri de peste 100 de minute. Care sunt acestea, vedeti AICI.

E important de precizat faptul ca reprezentantii CFR Calatori anuntau, dimineata la ora 8, si faptul ca nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, dar ca traficul feroviar este adaptat conditiilor meteo nefavorabile si ca se intervine constant cu utilaje si echipaje, pe raza celor a trei regionale: Bucuresti, Constanta si Galati.

Pasagerii care vor sa ajunga din Capitala la Constanta si retur au la dispozitie mai multe variante, cu mentiunea ca aceste trenuri sunt in continuare remorcate de locomotive Diesel, „din cauza pericolului formarii sulurilor de zapada”.

sursa foto: Facebook/CFR Calatori

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger