AcasăNewsPeste 100 de oameni disparuti, in urma unei alunecari de teren in...

Peste 100 de oameni disparuti, in urma unei alunecari de teren in China (VIDEO)

Sute de salvatori fac eforturi uriase pentru a da cat mai repede de urma a peste 100 de locuitori ai unui sat situat intr-o zona muntoasa din sud-vestul Chinei, despre care nu se mai stie nimic de ore intregi, dupa producerea unei alunecari de teren de proportii.

Conform site-ului CNN, care citeaza televiziunea chineza de stat, ar fi vorba despre aproximativ 120 de oameni dati disparuti si despre circa 40 de case distruse de caderea, la primele ore ale zilei, a unei parti a unui versant, peste o asezare din provincia Sichuan. Pana la acest moment, exista informatii ca ar exista trei supravietuitori, adica un cuplu si bebelusul lor.

Din cadrele surprinse la fata locului se poate observa desfasurarea masiva de forte menita sa aduca la lumina supravietuitorii. Sunt sute de oameni, dar si cateva vehicule care incearca sa ridice pietroaiele care au pus la pamant locuintele aflate in zona, in speranta ca vor putea ajuta persoanele despre care se crede ca ar fi fost surprinse de alunecarea de teren.
[youtube]PFsAI6mfD8M[/youtube]
[youtube]rvOTp8uIEFM[/youtube]
[youtube]e8-_xI_O2T8[/youtube]

sursa foto: captura youtube

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger