AcasăNewsPeste 10 retineri in cazul atentatului de pe aeroport

Peste 10 retineri in cazul atentatului de pe aeroport

Oamenii legii care se ocupa de investigarea dramei care a insangerat cea mai mare aerogara turceasca fac noi pasi in ancheta menita sa scoata la lumina conditiile si mai ales vinovatii pentru carnagiul de marti seara.

In sensul in care, din cate dezvaluie presa turca, s-au facut deja mai multe perchezitii, inca de la primele ore ale zilei curente. De asemenea, conform hurriyetdailynews.com, nu mai putin de 13 suspecti au fost retinuti, joi, in metropola zguduita de exploziile si de sunetul focurilor de arma care au rasunat marti seara pe „Ataturk”, in Istanbul.

Totul in conditiile in care, martorii se lupta sa isi revina din socul suferit dupa ce prin fata ochilor le-au trecut scene de imaginat, iar familiile victimelor se pregatesc sa ii conduca pe ultimul drum pe cei care nu au supravietuit atacurilor de pe Aeroportul Ataturk.

Va amintim faptul ca 42 de oameni au pierit in urma atacurilor de pe aeroportul turcesc, in timp ce numarul ranitilor a depasit 230. Toti cei trei suspecti au murit. Trebuie precizat si faptul ca, desi s-a vehiculat ca in spatele atacurilor ar fi reprezentanti ISIS, gruparea nu a revendicat acest atentat.

sursa foto: captura youtube/RT

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger