AcasăNewsPesta porcina. Dancila: e important sa avem rectificarea bugetara, pentru a putea...

Pesta porcina. Dancila: e important sa avem rectificarea bugetara, pentru a putea sa despagubim oamenii

SRI va decide daca Viorica Dancila va fi sau nu cercetata pentru inalta tradare

Aflata, pe final de saptamana, pe litoral, unde urmeaza sa aiba loc o sedinta a conducerii PSD, Viorica Dancila a fost intrebata daca urmeaza sa mearga in zonele afectate de pesta porcina africana.

Moment in care premierul a lasat sa se inteleaga ca pune mai mult accent pe ajutorul concret ce poate fi dat oamenilor afectati de aceasta situatie, decat pe prezenta sa in regiunile tarii in care s-au raportat cazuri de pesta porcina. „Pentru mine nu este importanta vizita, daca va fi necesar, voi merge, pentru mine este important sa luam toste masurile pentru a ajuta zonele respective (…) pentru mine este important sa avem rectificare bugetara pentru a putea despagubi oamenii care au fost afectati de acest lucru”, a sustinut Dancila, vineri, de la Constanta.

„Mi-as dori foarte mult ca in an centenar sa nu mai profitam de necazul unor oameni si sa facem din aceste lucruri subiecte de disputa politica”, a mai spus prim-ministrul.

102 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cred ca atat ati speriat țăranul roman ca nu o sa mai aleaga veci pezdeleul. Unica samsa pensionarii pupati-le picioarele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger