Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pesta porcina. Dancila: e important sa avem rectificarea bugetara, pentru a putea sa despagubim oamenii

Pesta porcina. Dancila: e important sa avem rectificarea bugetara, pentru a putea sa despagubim oamenii

Autor:

Aflata, pe final de saptamana, pe litoral, unde urmeaza sa aiba loc o sedinta a conducerii PSD, Viorica Dancila a fost intrebata daca urmeaza sa mearga in zonele afectate de pesta porcina africana.

 

dancila Pesta porcina. Dancila: e important sa avem rectificarea bugetara, pentru a putea sa despagubim oameniiMoment in care premierul a lasat sa se inteleaga ca pune mai mult accent pe ajutorul concret ce poate fi dat oamenilor afectati de aceasta situatie, decat pe prezenta sa in regiunile tarii in care s-au raportat cazuri de pesta porcina. “Pentru mine nu este importanta vizita, daca va fi necesar, voi merge, pentru mine este important sa luam toste masurile pentru a ajuta zonele respective (…) pentru mine este important sa avem rectificare bugetara pentru a putea despagubi oamenii care au fost afectati de acest lucru”, a sustinut Dancila, vineri, de la Constanta.

“Mi-as dori foarte mult ca in an centenar sa nu mai profitam de necazul unor oameni si sa facem din aceste lucruri subiecte de disputa politica”, a mai spus prim-ministrul.


1 Comentariu la Pesta porcina. Dancila: e important sa avem rectificarea bugetara, pentru a putea sa despagubim oamenii

  1. Pablo

    Cred ca atat ati speriat țăranul roman ca nu o sa mai aleaga veci pezdeleul. Unica samsa pensionarii pupati-le picioarele.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!