AcasăNewsPesedistul Ionel Arsene, urmarit penal intr-un nou dosar

Pesedistul Ionel Arsene, urmarit penal intr-un nou dosar

Aflat in arest preventiv, masura luata intr-un prim dosar deschis de DNA pe numele sau, pentur acuzatia de trafic de influenta, fostul deputat mai primeste o lovitura din partea procurorilor anticoruptie.

Concret, DNA-ul anunta miercuri, intr-un comunicat, faptul ca Ionel Arsene e suspectat – in calitate de deputat si sef al PSD Neamt – de trafic de influenta, dar intr-un nou dosar instrumentat de DNA Bacau.

In noua cauza, procurorii mentioneaza ca in iulie 2015 Arsene „a pretins de la reprezentantul unei societati comerciale (martor in cauza) un procentaj de 5% din suma totala de 60.000.000 lei ce trebuia alocata de Administratia Nationala Apele Romane (A.N.A.R.) pentru finalizarea contractelor pe care firma respectiva le avea in derulare cu administratiile bazinale” si ca „in schimbul acestui comision, in perioada iulie – septembrie 2015, suspectul Arsene Ionel si-a exercitat influenta asupra unui coleg de partid, la vremea respectiva secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, pentru a-l determina sa faca demersuri in vederea alocarii de catre A.N.A.R. a sumei anterior mentionata, demersuri ramase insa fara rezultat.”

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger