AcasăNewsPesedistii, trimisi sa-si aprofundeze ”biblia”

Pesedistii, trimisi sa-si aprofundeze ”biblia”

Presedintele Klaus Iohannis le-a recomandat social-democratilor sa-si studieze temeinic programul de guvernare – ridicat de ei la rang de ”biblie” a partidului – si abia apoi sa le spuna romanilor ce masuri economice au de gand sa ia.

Iohannis a sanctionat alba-neagra jucata de Guvern in cazul impozitelor. ”Daca se introduc in discutia publica de catre o Coalitie care are majoritate in Parlament notiuni noi, care intr-o zi sunt promovate, a doua zi sunt retrase, acest lucru o eroare politica grava. Fiindca aceasta majoritate are capacitatea parlamentara sa promoveze schimbarea legislatiei, iar economia, investitorii reactioneaza la asa ceva. Eu le-as recomanda pesedistilor cu foarte multa caldura sa mearga acasa, sa judece un pic propriul program si cand stiu ce vor sa vina in fata natiei si sa spuna acest lucru”, a declarat presedintele, ieri, de pe meleagurile Harghitei. Recomandarea l-a facut pe Codrin Stefanescu sa sara ca ars si sa-i transmita sefului statului sa-i lase pesedistii in pace si sa ocupe de maghiari: ”In loc sa le atraga atentia celor care l-au primit cu mesaje autonomiste… el atrage atentia PSD-istilor care sunt la distanta foarte mare. Noi suntem la Bucuresti si muncim”.

author avatar
Simona Badulescu
98 afisari

2 COMENTARII

  1. Pentru diminuarea MARII CORUPTII din RO printre altele sunt necesar cateva masuri administrative printre care; sa se desfiinteze urgent CONSILIILE JUDETENE (structuri pur mafiotice si inexistente in alte state civilizate) care BARONIZEAZA Romania SARACIND populatia, dar si a JUDETULUI ILFOV – cea mai mare zona ciminogena din Ro CARE INCONJOARA CAPITALA in mod CIRCULAR ca o caracatita si unde se intinde ca o CIUMA – tot aici este si principala pepiniera a MAFIOTILOR si BANDITILOR autohtoni si straini . Aceste ANOMALII sau GROZAVII facute in numele democratiei sau descentralizarii aduc prejudicii enorme, grave, bunului mers al societatii romanesti.

  2. Pentru dezvoltarea RO si administrarea judetelor sunt suficiente PREFECTURILE , PRIMARIILE si CONSILIILE LOCALE, este adevarat ca, CONSILIILE JUDETENE sunt structuri POLITICO-MAFIOTE ce intretin si dezvolta MAREA CORUPTIE din Ro.In consiliile judetene se regasesc GUNOAIE UMANE, SEMIDOCTI, BANDITI, TICALOSI, ETC. Jud IF este intr-adevar o structura administrativa UICA in LUME cu un teritoriu distribuit circular in jurul capitaleI unde se cultiva si se dezvolta FAUNA MAFIOTA SI CEA CRIMINALA in detrimentul dezvoltarii normale a ZONEI METROPOLITANE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger