AcasăNewsPesedistii stabilesc marti noile propuneri de ministri

Pesedistii stabilesc marti noile propuneri de ministri

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Ar mai fi o singura zi de asteptat pana sa se afle noile nume pe care le va trimite premierul Dancila catre Cotroceni, pentru cele doua ministere care au conducere interimara de peste doua luni si jumatate.

Dragnea, Dancila si restul conducerii PSD se vor aseza, marti, la masa discutiilor, pentru a gasi noi candidati pentru Dezvoltare si Transporturi

Concret, s-a aflat ca mai-marii social democrati se vor intalni marti dupa-amiaza, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National, in cadrul careia se vor discuta – in principal – despre variantele pe care le considera potrivite pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, in asa fel incat sa nu se mai primeasca refuzuri de la Cotroceni, cum s-a intamplat in ultima vreme.

Amintim ca recent si Mircea Draghici a decis, asemeni colegei sale, social democrata Lia Olguta Vasilescu, sa isi retraga candidatura pentru functiile ministeriale pentru care fusesera propusi de catre Viorica Dancila. In speta ministru al Transporturilor si, respectiv, al Dezvoltarii.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger