AcasăNewsPesedistii cauta noi ministri, dupa cele trei demisii. Ce nume se vehiculeaza

Pesedistii cauta noi ministri, dupa cele trei demisii. Ce nume se vehiculeaza

Cum cele trei fotolii de ministru – cele de la Dezvoltare Regionala, Transporturi si cel delegat de la Fonduri Europene- raman neocupate, urmare a demisiilor lui Sevil Shhaideh, Razvan Cuc, si, respectiv, Rovana Plumb, social-democratii trebuie sa gaseasca solutii.

UPDATE: Tot pe surse se vehiculeaza alte doua nume – cel al lui Paul Stanescu – drept posibila varianta luata in calcul pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si cel al lui Felix Stroe, care ar fi „in carti” pentru sefia Transporturilor.

Pana sa se afle concluziile noii runde de discutii a liderilor PSD, care se reunesc in sedinta in mai putin de o ora, dupa cea de seara trecuta, care s-a intins pe aproape sase ore, in spatiul public s-au vehiculat, pe surse, ce-i drept, mai multe nume de posibili ministri. Astfel, se vehiculeaza a succesorul lui Shhaideh la Dezvoltare ar putea fi Marcel Ciolacu, actualmente vicepremier fara portofoliu in Cabinetul Tudose, in timp ce vicepresedintele PSD Gabriel Vlase ar fi cotat cu sanse sa preia sefia Ministerului Transporturilor. La Fonduri Europene ar putea ajunge, din cate spun sursele, Marius Nica.

E de mentionat ca, pana la noul CEx al PSD, Dragnea si Tudose au discutat cu Tariceanu, de aceasta data despre situatia ministrului Ilie, de la ALDE, intrat, asemeni lui Shhaideh si Plumb, in vizorul DNA-ului, dar pe care reprezentantii Aliantei nu il vor plecat din Executiv.

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger