AcasăNewsPesedistii, asteptati la chef. Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au petrecerea de...

Pesedistii, asteptati la chef. Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au petrecerea de nunta

Se anunta distractie mare in marea familie a PSD. Social-democratii se pregatesc sa mearga la petrecerea de nunta a colegilor lor, Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, care s-au casatorit luna trecuta.

Vasilescu si Manda au ales pentru cununie o zi speciala

Cei doi si-au oficializat relatia de Dragobete, iar in aceasta ultima sambata din martie si-au invitat apropiatii si colegii de partid la o petrecere pe care o organizeaza la Craiova, in cinstea casatoriei. La cheful ce va incepe spre seara se asteapta sa fie prezenti liderul PSD Liviu Dragnea, dar si premierul Dancila si alti membri social-democrati ai echipei guvernamentale, dar nu numai. In total, cateva sute de persoane, din cate s-a vehiculat in spatiul public.

sursa foto: Facebook

231 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca erau la prima nunta mai intelegeam desfasurarea asta de neam slab fara limitele bunului simt.Cred ca ,,tinerica,,de 4zeci si cativa anisori este de vina,in mod sigur nu va fi fufurata in seara nuntii si tot asa nu se va produce sifonarea cearsafului.Prea mare tam tam la a nu stiu cata nunta a miresei,iar ginerica nu are incotro si se executa,se vede dupa cum este tras rau la fata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger