AcasăNewsPesedista Firea s-a dat cu liberalii

Pesedista Firea s-a dat cu liberalii

Gabriela Firea Pandele si-a vazut visul cu ochii: va candida pentru un loc in Senat, in colegiul unde sotul ei pastoreste de mai multe mandate primaria Voluntari.

Desi s-a inscris intr-un partid de stanga, Gabriela Firea a pasit cu dreptul in politica

Cu nici o luna in urma, realizatoarea TV anunta intrarea ei in politica, via social-democratia carmuita de Victor Ponta. Tot atunci, isi exprima speranta ca va indeplini ”criteriile partidului”, astfel incat sa poata intra in cursa pentru parlamentare. Preferabil in colegiul unde sotul Florentin Pandele este jupan, dupa cum adauga, sincera, aspiranta la candidatura. Iata ca dorinta i s-a indeplinit, USL fiind de acord ca Firea sa candideze pentru Senat, Colegiul 1 Ilfov.

Interesant este ca din cele sase locuri de parlamentari rezervate Ilfovului (patru de deputati si doua de senatori), doar doua revin social-democratilor: unul la Senat pentru Firea si unul la Camera pentru Horia Mihalcescu. Restul au fost cedate la pachet liberalilor, in randul carora regasim si doua nume de actuali ministri: Radu Stroe si Eduard Hellvig. Cum Ilfovul este prin definitie pesedizat, abundenta de candidati liberali ar putea insemna ca acesta este pretul pe care Pandele a fost nevoit sa-l plateasca pentru a-si face nevasta senator.

author avatar
Simona Badulescu
657 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger