AcasăNewsPericol de explozie pe DN 6: Un tir incarcat cu azotat de...

Pericol de explozie pe DN 6: Un tir incarcat cu azotat de amoniu s-a ciocnit cu o duba

O persoana si-a pierdut viata intr-un grav accident de circulatie ce s-a produs luni dimineata, in localitatea Gura Vaii, judetul Mehedinti.

Pe langa cea care si-a pierdut viata, o alta persoana a fost ranita dupa ce o duba incarcata cu vopsele si un TIR care transporta azotat de amoniu s-au ciocnit puternic pe DN 6. In zona a existat pericol de incendiu si de explozie, din cauza substantelor transportate, asa ca la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care au izolat zona. Potrivit Romania TV, circulatia a fost oprita pe ambele sensuri de deplasare ale DN 6, Baile Herculane – Turnu Severin, in localitatea Gura Vaii. Potrivit primelor informatii furnizate de politisti, cele doua victime se aflau in dubita care a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de un TIR care transporta azotat de amoniu.

„La fata locului s-au aflat trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, reprezentantii Prefecturii Mehedinti, ai Jandarmeriei si ai Garzii Nationale de Mediu, in primele minute existand pericolul unui incendiu. S-a intervenit cu materiale antiderapante pentru indepartarea combustibilului de pe carosabil si s-au luat masuri pentru deconectarea acumulatorilor autovehiculelor de la sistem pentru evitarea riscului autoaprinderii”, a precizat Nicolae Lohon, purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti, potrivit sursei citate.

Foto: citynews.ro

author avatar
Andra Nesu
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger