Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii urmate de audieri in Capitala, intr-un caz de evaziune

Perchezitii urmate de audieri in Capitala, intr-un caz de evaziune

Autor:

Un numar semnificativ de politisti bucuresteni au inceput ziua facand verificari atat pe raza  Capitalei, cat si in judete limitrofe, dar nu numai.

 

perchezitii5 Perchezitii urmate de audieri in Capitala, intr un caz de evaziuneConcret, s-au facut 22 de perchezitii, in Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Prahova si Valcea. Pe langa aceste verificari, urmeaza sa aiba loc si audieri, la sediul Politiei Sectorului 4 – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice.

Conform Politiei  Capitalei, in cazul de fata planeaza suspiciuni privind evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul prestarii serviciilor de paza si service auto. Totodata, trebuie mentionat faptul ca oamenii legii aduc in discutie un prejudiciu de circa 7 milioane de lei adus bugetului. Si precizeaza, intr-un comunicat, faptul ca “banuitii au inregistrat in evidenta contabila si au declarat organelor competente achizitii fictive de la societati comerciale cu comportament de tip „fantoma”, in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!