Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii si audieri in Capitala. Suspiciunile oamenilor legii

Perchezitii si audieri in Capitala. Suspiciunile oamenilor legii

Autor:

Ziua de marti a inceput cu verificari si va continua cu audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Sectorului 5, intr-un dosar vizand posibile nereguli de natura fiscala. 

 

masina politie2 350x234 Perchezitii si audieri in Capitala. Suspiciunile oamenilor legiiPerchezitiile, sase la numar, se fac in Bucuresti si trei judete – Ilfov, Mures si Constanta. Actiunea politistilor de la Capitala, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, vizeaza suspiciuni privind posibile fapte de evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul comertului intracomunitar cu materiale de constructii, din cate transmite DGPMB, intr-un comunicat.

Oamenii legii sustin ca “din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca  banuitii, reprezentanti ai unor societati comerciale cu sediul pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Constanta, Mures si Bacau, in perioada 2013 – ianuarie 2015, au inregistrat fictiv achizitii de bunuri si servicii in valoare de aproximativ 1.400.000 de lei de la societati comerciale cu comportament de tip “fantoma”, in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!