AcasăNewsPerchezitii. Numele fiului lui Andrei Plesu, legat de un dosar de droguri...

Perchezitii. Numele fiului lui Andrei Plesu, legat de un dosar de droguri (VIDEO)

Mihai Plesu – baiatul scriitorului Andrei Plesu, fost ministru – ar fi ajuns in vizorul anchetatorilor.

In cursul zilei de vineri s-au facut mai multe perchezitii domiciliare, atat in Capitala, cat si in Iasi, una dintre adresele la care s-au oprit oamenii legii fiind cea a tanarului Plesu, din cate au anuntat televiziunile de stiri. Dupa ce locuinta acestuia ar fi fost perchezitionata, Mihai Plesu s-ar numara printre persoanele conduse la audieri, la Iasi, din cate s-a aflat pe surse.

Iata ce au comunicat reprezentantii IGPR despre perchezitiile de vineri:

„Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Iaşi si Bucuresti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, la data de 5 aprilie a.c., 8 perchezitii domiciliare, in judetul Iasi si in capitala.

imagini video – https://youtu.be/jrs1shA41Po

Au fost vizate persoane banuite de detinere si trafic de droguri de risc si de mare risc, precum si cultivarea de droguri de risc.

Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca, incepand cu anul 2018, pana in prezent, acestea ar fi infiintat culturi de cannabis si ar fi distribuit produsul in municipiile Iasi si Bucuresti.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate mai multe cantitati de droguri (cannabis, ecstasy, cocaina, ciuperci halucinogene), precum si alte bunuri folosite in derularea activitatii infractionale.

Mai multe persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iasi, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale, iar la activitatile de astazi au participat si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Iasi si jandarmi din Iasi si Bucuresti.”

author avatar
Andrei Coman
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger