Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii. Medic suspectat ca ar fi luat mita pentru operatii

Perchezitii. Medic suspectat ca ar fi luat mita pentru operatii

Autor:

La sediul unei institutii medicale din Targu Mures s-au prezentat, luni, nu doar pacientii, cum se intampla in mod obisnuit, ci si oameni ai legii.

 

spital medici operatie 350x232 Perchezitii. Medic suspectat ca ar fi luat mita pentru operatii Mai exact politisti de la Judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Serviciului Judetean Mures, precum si un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures. Prezenta lor la Institutul Inimii – adica la Institutul pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures – are legatura cu o cercetare care vizeaza un medic de la unitatea medicala respectiva.

Este vorba despre un doctor specializat in chirurgie cardiovasculara, suspectat de coruptie, mai exact ca “a conditionat realizarea actului medical, respectiv operatii asupra unor pacienti, in special minori, de primirea, in mai multe randuri, a unor sume de bani”, din cate se mentioneaza in directia DGA-ului.

Actiunea de luni implica cinci perchezitii – atat domiciliare, cat si la sediul institutiei unde lucreaza chirurgul, a carui identitate nu e cunoscuta, fiind facute publice doar initialele – M.M.L. Oamenii legii incearca acum sa puna cap la cap informatiile – pentru a stabili, printre altele, valoarea presupuselor spagi, dar si pentru a audia eventualii martori, care ar putea oferi detalii pretioase investigatiilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!