AcasăNewsPerchezitii la un centru de plasament din Bucuresti: rele tratamente aplicate minorului

Perchezitii la un centru de plasament din Bucuresti: rele tratamente aplicate minorului

foto: radiocampus.ablog.ro

Deja loviti de soarta, de vreme ce nu au un camin in adevaratul sens al cuvantului si traiesc intr-un centru de plasament, privati de iubirea parinteasca, copiii mai au de infruntat si „toanele” celor din institutia in care isi duc traiul.

foto: radiocampus.ablog.ro

Avand suspiciuni grave la adresa unor angajati dintr-un centru de plasament aflat in sectorul 1 al Capitalei, politistii bucuresteni s-au prezentat la mai multe adrese ce au legatura cu aceasta cauza, pentru a face verificari.

Nu singuri, ci insotiti de procurori, dar si de luptatori de la Directia Operatiuni Speciale. In total, s-au facut nu mai putin de 19 perchezitii. Suspiciunile din dosarul penal aflat in plina ancheta vizeaza atat rele tratamente aplicate minorului, cat si abuz in serviciu si delapidare.

Din cate anunta Politia Capitalei, 21 de persoane sunt in atentia oamenilor legii in cazul de fata, in timp ce actele de urmarire penala „vizeaza modalitatea frauduloasa de functionare a sistemului de protectie speciala a copiilor institutionalizati” in respectivul centru de plasament, incepand cu 2014 si pana in anul curent.

Ramane de vazut ce vor anunta oamenii legii, la finele actiunii incepute joi dimineata.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger