AcasăNewsPerchezitii la tineri din Bucuresti banuiti de comiterea mai multor furturi

Perchezitii la tineri din Bucuresti banuiti de comiterea mai multor furturi

Reprezentantii Politiei Capitalei au pus in aplicare, luni, cinci mandate de perchezitie la domiciliile unor persoane banuite de savarsirea unor furturi din buzunare si din incinta mai multor societati comerciale.

Cei cinci suspecti, doi barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 22 si 38 de ani sunt acuzati ca au pus bazele unui grup infractional organizat specializat in furturi.

Cei cinci suspecti au fost supravegheati si observati in timp ce patrundeau in diferite societati ce comercializau obiecte de vestimentatie, din mai multe complexuri, fiind depistati in flagrant, la scurt timp dupa ce au sustras bunuri in valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Au fost efectuate perchezitii la domiciliile celor cinci suspecti si au fost ridicate bunuri in valoare de aproximativ 15.000 de lei. In urma extinderii cercetatilor au fost retinute in sarcina membrilor grupului savarsirea a 20 de astfel de fapte.

Cei cinci suspecti au fost acuzati de furt calificat si complicitate la furt calificat si au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati magistratilor cu propuneri de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger