Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii la Spitalul Obregia

Perchezitii la Spitalul Obregia

Autor:

Procurorii s-au prezentat joi in jurul pranzului la sediul unitatii medicale aflate pe raza sectorului 4 din Capitala.

 

15419696 1255403024541723 2450488794787416257 o spital 720x404 Perchezitii la Spitalul ObregiaDin primele informatii prezentate de televiziunile de stiri, anchetatorii s-ar fi oprit la Spitalul de Psihiatrie “Obregia” (fostul Spital 9) pentru a ridica unele inscrisuri.

Pana la momentul de fata, din directia DNA-ului nu s-au facut precizari cu privire la actiunea in cauza.

Trebuie spus, insa, ca, in urma cu o saptamana, reprezentantii Primariei Capitalei anuntau, printre altele, faptul ca s-a decis ca s-a propus ca managerului spitalului sa nu-i mai fie prelungit mandatul in aceasta postura, dupa 31 martie, cand expira prezentul contract de management.

Totodata, e important de mentionat ca s-a confirmat ca exista si o verificare si la nivelul PMB in privinta unitatii medicale respective. “In momentul depunerii la Primarie a memoriului intocmit de catre directorul medical, Dr. Adela Ciobanu, si sustinut si de alte cadre medicale si de conducere, prin care erau semnalate anumite disfunctionalitati de ordin managerial la nivelul conducerii spitalului, tocmai se incheiase o misiune de verificare a Corpului de Control al Primarului General, nefiind insa redactat Raportul”, se mentiona intr-un comunicat al Primariei, din care rezulta ca edilul a cerut ca respectivul raport sa fie gata cat de repede posibil, “iar reprezentantii Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) sa verifice si acuzatiile privind comportamentul calificat drept abuziv al managerului spitalului, Dr. Monica Boer”.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!