Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Autor:

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, sustinuti de mai multi politisti, au luat cu asalt, luni dimineata, cladirea Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia.

 

slobozia 666x500 Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

sursa foto: andalex-constanta.ro

Se fac verificari, dupa ce mai multe controale ale autoritatilor au scos la iveala ca peste 100 de persoane au fost angajate ilegal ca asistente, medici si personal TESA.

Dosarul a demarat in urma cu aproximativ un an, cand un control al Ministerului Sanatatii si al Camerei de Conturi Ialomita a scos la iveala ilegalitatile respective.

Cele doua institutii au sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Ialomita, iar inspectorii acestei institutii au remarcat ca cele peste 100 de persoane fusesera primite sa lucreze in baza unor documente ce imbracau forma unor contracte de munca mascate.

Conform adevarul.ro, Inspectoratul Teritorial de Munca Ialomita a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Slobozia, dar procurorii de aici au declinat cazul catre Directia Nationala Anticoruptie.

Procurorii DNA au ajuns luni la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia si au ridicat mai multe documente.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!