AcasăNewsPerchezitii la regionalele CFR: Zeci de mandate de aducere

Perchezitii la regionalele CFR: Zeci de mandate de aducere

Actiune de amploare, joi dimineata, a Politiei Transporturi, care a declansat mai multe perchezitii la sediile CFR, in Bucuresti si mai multe judete ale tarii, printre care Brasov, Cluj si Craiova.

Descinderile au pornit de la Brasov si au fost apoi extinse la mai multe regionale din tara. Cateva sute de persoane sunt vizate de politisti si procurori, in acest caz existand zeci de mandate de aducere emise de Parchetul de langa Tribunalul Brasov pentru sefi de tren si conductori, suspectati ca ar fi luat bani de la calatorii care circulau fara bilet si ca ar fi impartit apoi sumele cu superiorii lor, potrivit Realitatea TV.

„Este o procedura de punere in executare a unor mandate de aducere. La nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov se instrumenteaza un dosar complex in care au fost emise cateva zeci de mandate de aducere, o parte dintre ele pentru angajatii Ministerului Transporturilor. Toate persoanele pe numele carora au fost emise mandate de aducere vor fi prezentate astazi (joi-n.r.) la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov unde urmeaza sa fie audiate. Obiectul dosarului este unul complex, preponderent obiectul ar fi comiterea de infractiuni de coruptie si abuz in serviciu de catre persoane care ocupa pozitii pe anumite paliere in acest sistem”, a declarat, la postul Tv amintit, Alina Popescu, prim procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

author avatar
eNational
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger