AcasăNewsPerchezitii la patru spitale din Capitala

Perchezitii la patru spitale din Capitala

Pe langa pacientii care au nevoie de ingrijiri si de analize, pragurile a nu mai putin de patru unitati spitalicesti de pe raza Capitalei au fost trecute, incepand cu primele ore ale zilei de joi, si de anchetatorii anticoruptie.

Conform televiziunilor de stiri, procurorii s-ar fi oprit la Institutul Oncologic, la Institutul Clinic Fundeni, din sectorul 2, precum si la Spitalul Bagdasar Arseni, dar si la Spitalul Obregia, ambele situate in sectorul 4 al Capitalei.

In privinta actiunii incepute in aceasta dimineata, anchetatorii au facut doar cateva scurte mentiuni, fara sa induce denumirile institutiilor publice pe care anunta ca le controleaza. Si anume, este vorba despre unn numar total de 13 perchezitii in Bucuresti si judetul limitrof, Ilfov, care includ, pe langa cele patru sedii de institutii publice, sedii de firma si locuintele unor persoane fizice.

Din cate se mai precizeaza in comunicatul DNA, suspiciunile in acest caz vizeaza fapte de coruptie si asimilate acestora, care ar fi fost comise incepand din 2008 si pana in decursul anului curent.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger