Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii la o primarie din Mehedinti: “decontari ilegale”

Perchezitii la o primarie din Mehedinti: “decontari ilegale”

Autor:

Oamenii legii mehedinteni au descins inca de la primele ore ale zilei la cinci adrese de pe raza judetului, pentru a face verificari.

 

perchezitii Perchezitii la o primarie din Mehedinti: decontari ilegalePerchezitiile au loc intr-un dosar in care exista suspiciuni privind posibile fapte de abuz in serviciu, deturnare de fonduri, delapidare, inselaciune si falsuri, prin care s-ar fi produs o paguba de circa 1.500.000 de lei, unei institutii, din cate au anuntat reprezentantii IPJ Mehedinti. Ulterios, s-a aflat ca verificarile vizeaza primaria din Eselnita.

Pe langa perchezitii, vor avea loc, in cazul de fata, si patru audieri.

La nivel de suspiciuni, politistii au facut public, prin intermediul unui comunicat, faptul ca din cercetarile facute pana la momentul de fata a rezultat, printre altele, ca incepand cu anul 2012 si pana in 2015, s-ar fi facut “decontari ilegale pe baza unor situatii de lucrari nereale, ar fi schimbat destinatia fondurilor alocate si ar fi folosit in interes personal bani din casieria unitatii pentru care fie ar fi prezentat documente justificative false, fie nu ar fi depus niciun document justificativ”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!