AcasăNewsPerchezitii la Jandarmerie

Perchezitii la Jandarmerie

Procurorii de la Directia de Investigatie a Crimei Organizate s-au oprit, inca de la primele ore ale acestei zile, la sediul Jandarmeriei.

UPDATE: Reprezentantii DIICOT au facut publice cateva detalii despre cercetarile din aceasta dimineata.

„La data de  03.08.2017  procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura  Centrala  impreuna cu ofiteri de politie din cadrul M.A.I. – I.G.P.R. –D.C.C.O. au efectuat un numar de 12 perchezitii imobiliare (din care 7 locatii la sediul unei institutii publice) pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui  grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de camata, delapidare si alte infractiuni aflate in competenta acestei unitati de parchet”, se mentioneaza in comunicatul DIICOT, din care rezulta, totodata, ca „in cauza exista suspiciunea rezonabila ca  incepand cu anul 2011 si pana in prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei Romane, au constituit un grup infractional organizat, acordand cu imprumut, in mod repetat,  diverse sume de bani unor debitori, percepand dobanzi considerabile si de asemenea si-au insusit fara drept bunuri si valori apartinand unitatii din cadrul careia faceau parte”.

––

Potrivit unor surse citate de televiziunilor de stiri, ar fi vizata o unitate logistica din cadrul institutiei. Actiunea fiind in plina desfasurare, inca nu se cunosc foarte multe informatii. Inca nu s-au facut precizari oficiale nici din directia DIICOT, nici a Jandarmeriei despre o astfel de actiune.

Se pare ca anchetatorii ar urma sa ridice unele inscrisuri.

353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger