AcasăNewsPerchezitii la Craiova

Perchezitii la Craiova

Mai multe persoane, avand varste intre 35 si 48 de ani, au fost duse la audieri, la sediul politiei, la capatul unei actiuni de verificare desfasurate de catre reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Vizati de perchezitiile de marti, din Craiova, au fost mai multi suspecti de contrabanda cu tigari. Oamenii legii au cercetat atat  patru puncte de lucru ale unor firme, cat si locuintele unor persoane, in total fiind facute 12 perchezitii.

Mai exact, politistii doljeni au verificat persoane suspectate ca ar detine produse pe baza de tutun, care nu aveau, insa, timbru de marcaj fiscal, ca urmare nu puteau fi comercializate in conditii legale. De altfel, in timpul perchezitiilor au fost gasite si confiscate peste 58.000 de tigari netimbrate, aduse din Republica Moldova si Ucraina. Valoarea bunurilor depaseste 27 de mii de lei, precizeaza reprezentantii IPJ Dolj.

Cercetarile nu s-au incheiat, insa, cu aceste perchezitii. La capatul actiunii de pe teren, opt persoane au fost duse la audieri.

sursa foto: radiotimisoara.ro

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger