AcasăNewsPerchezitii la CFR Calatori si la Revizia de vagoane Bucuresti Grivita

Perchezitii la CFR Calatori si la Revizia de vagoane Bucuresti Grivita

O actiune derulata in prima parte a zilei de joi, de oamenii legii de la Politia Transporturi din cadrul Politiei Romane, a vizat inclusiv sediul companiei CFR Calatori.

Operatiunea a vizat cinci perchezitii, ce s-au derulat, din cate a anuntat IGPR, „la sediile unor societati comerciale din Bucuresti, pentru probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite de abuz in serviciu, delapidare si fals intelectual”.

Actiunea politiei are drept scop gasirea si ridicarea atat a unor inscrisuri, cat si a unor bunuri, pentru a se proba suspiciunile din dreptul mai multor persoane „cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, delapidare si fals intelectual, in dauna unei societati comerciale”, intr-o cauza in care prejudiciul estimat s-ar ridica la circa 156.000 de lei, conform Politiei Romane.

Intr-o prima reactie pe acest subiect, oficialii companiei feroviare au facut cateva scurte precizari. Si anume: „CFR Calatori confirma faptul ca in aceasta dimineata, 14 iunie 2018,  sunt derulate perchezitii atat la sediul companiei, cat si la Revizia de vagoane Bucuresti Grivita. Avand in vedere ca este o actiune in desfasurare, mai multe informatii pe aceasta tema pot fi aflate de la  institutiile abilitate sa efectueze activitati specifice”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger