AcasăNewsPerchezitii in Olt! Sunt cautati traficanti de minore

Perchezitii in Olt! Sunt cautati traficanti de minore

Politistii au descins miercuri dimineata la domiciliul mai multor interlopi din Slatina si Bals, suspectati ca se ocupa cu traficul de persoane.

Autoritatile au vizat 25 de persoane, dintre care una se distinge prin faptul ca este reprezentul lumii interlope din judet – Sorin Florin Izdraila, cunoscut drept Sorin Magnatul in varsta de 28 de ani. El este acuzat ca se ocupa de trafic cu minore si proxenetism. Grupul in cauza actiona pe relatia Romania – Marea Britanie.

Anchetatorii au aratat ca, in perioada 2011-2013, suspectii au racolat peste 200 de victime din judetele Olt, Dolj, Bacau, Buzau, Giurgiu, Teleorman si Valcea. In urma traficului de persoane, a fost obtinuta o suma de peste 500.000 de euro.

Persoanele cautate sunt acuzate de savarsirea mai multor infractiuni, printre care: constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, fals intelectual si fals privind identitatea, arata Adevarul.ro.

La sediul DIICOT Olt din Slatina vor fi duse pentru audieri aproximativ 100 persoane, ulterior urmand sa fie luate masurile legale pentru pedepsirea vinovatilor.

author avatar
Anca Murgoci
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger