AcasăNewsPerchezitii in Constanta. Suspectii furau alcool, produse petroliere si ingrasamant natural!

Perchezitii in Constanta. Suspectii furau alcool, produse petroliere si ingrasamant natural!

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, impreuna cu ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Serviciile Judetene Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi si Ialomita si cu jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobila „Tomis” Constanta, au efectuat, joi, mai multe perchezitii.

Perchezitiile au fost efectuate la mai multe persoane suspecte de implicare in infractiuni de si in legatura cu infractiuni de coruptie savarsite in Portul Constanta.

Vor fi puse in aplicare 12 mandate de aducere emise pe numele unor persoane suspectate de dare de mita, furt calificat, luare de mita si abuz in serviciu. Interesant este ca cinci dintre cei 12 suspecti sunt politisti.

Conform oamenilor legii, in luna noiembrie 2014, Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Constanta a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta cu privire la faptul ca o retea de persoane sustrage produse petroliere, alcool si ingrasaminte din vagoanele de tren care intra in Portul Constanta.

Din verificari rezulta ca gruparea era sprijinita de lucratori ai SN CFR MARFA SA, paznici din portile de acces in port si agenti de politie din cadrul Serviciului Politiei Transporturi Maritime Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger