AcasăNewsPerchezitii in celula lui Sorin Oprescu. Edilul, lasat fara medicamente!

Perchezitii in celula lui Sorin Oprescu. Edilul, lasat fara medicamente!

Dupa ce Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a depus mai multe plangeri impotriva conditiilor din arest, sefii Politiei Capitalei au demarat o ancheta.

S-a decis inclusiv perchezitionarea celulei in care este incarcerat Sorin Oprescu, stiut fiind faptul ca primarul suspendat al Capitalei este arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

Mare le-a fost uimirea avocatilor lui Oprescu in momentul in care sefii Politiei Capitalei au decis sa aplice regulamentul la sange. Conform reprezentantilor lui Oprescu, edilul a fost lasat fara medicamente si fara dozele de insulina necesare pentru „lupta” impotriva diabetului.

Desi apropiatii lui Oprescu sustin ca acesta este in mare pericol din cauza problemelor medicale, sefii Politiei Capitalei sustin ca s-a decis confiscarea medicamentelor si a dozelor de insulina pe motiv ca „regulamentul interzice administrarea acestora in celula. Inculpatul trebuie dus constant la cabinetul medical”.

Conform Romania TV, medicamentele lui Oprescu au fost depozitate intr-un frigider pe holul care da in culoarul de acces catre celule, iar in cazul in care lui Oprescu i se face rau, colegii sai de celula trebuia sa anunte gardienii.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger