Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii in Capitala si Ilfov. Caz cu un prejudiciu de 4, 5 milioane de lei

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Caz cu un prejudiciu de 4, 5 milioane de lei

Autor:

Avand 9 mandate de perchezitii, politistii bucuresteni, sprijiniti de colegii lor de la Directia de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au iesit miercuri dimineata pe teren.

 

perchezitii 350x196 Perchezitii in Capitala si Ilfov. Caz cu un prejudiciu de 4, 5 milioane de leiSe fac verificari domiciliare la adrese din Bucuresti, dar si din judetul limitrof, Ilfov, intr-un dosar in care, conform Politiei Capitalei, exista suspiciuni de evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul prestarii de servicii de curatenie. Oamenii legii, care au in plan sa desfasoare nu doar perchezitii, ci si audieri, au estimat paguba adusa statului in cazul de fata la 4, 5 milioane de lei.

Cercetarile facute pana la momentul de fata ar fi scos la iveala faptul ca, incepand cu 2011 si pana in 2016, “reprezentantii unor societati comerciale, avand ca obiect de activitate prestarea serviciilor de curatenie, ar fi inregistrat in contabilitate achizitii fictive de bunuri si servicii, de la societati comerciale cu comportament de tip „fantoma”  sau societati comerciale cu identitate furata, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!