AcasăNewsPerchezitii in Capitala si Ilfov. Caz cu un prejudiciu de 4, 5...

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Caz cu un prejudiciu de 4, 5 milioane de lei

(foto: aradon.ro)

Avand 9 mandate de perchezitii, politistii bucuresteni, sprijiniti de colegii lor de la Directia de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au iesit miercuri dimineata pe teren.

Se fac verificari domiciliare la adrese din Bucuresti, dar si din judetul limitrof, Ilfov, intr-un dosar in care, conform Politiei Capitalei, exista suspiciuni de evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul prestarii de servicii de curatenie. Oamenii legii, care au in plan sa desfasoare nu doar perchezitii, ci si audieri, au estimat paguba adusa statului in cazul de fata la 4, 5 milioane de lei.

Cercetarile facute pana la momentul de fata ar fi scos la iveala faptul ca, incepand cu 2011 si pana in 2016, „reprezentantii unor societati comerciale, avand ca obiect de activitate prestarea serviciilor de curatenie, ar fi inregistrat in contabilitate achizitii fictive de bunuri si servicii, de la societati comerciale cu comportament de tip „fantoma”  sau societati comerciale cu identitate furata, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale”.

author avatar
Cristina Stefan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger